Usluge

Osnovna njega

Nužni dio preventivne zdravstvene njege kućnih ljubimaca su preventivni pregledi, kontrola parazita i cjepljenja protiv zaraznih bolesti. Prvi pregled preporučujemo pri samoj nabavci mladunca, odnosno prilikom prvog cjepljenja. Pregledom odkrijemo eventualne urođene bolesti, provjerimo zdravstveno stanje i ako je to u redu, provedemo dehelmintizaciju, cijepimo, čipiramo i registriramo vašega ljubimca.

Slikovni rezultat za canine dermatitis

Dermatologija

izučava bolesti kože. Te su brojne, po uzrocima ih dijelimo na bakterijske, gljivične, parazitarne, imunsko uvjetovane, hormonske, tumorozne i druge. Bakterijske bolesti kože vrlo su česte. Uzrokuju ih najčešče bakterije, koje normalno obitavaju na koži i koje se počnu nekontrolirano razmnožavati uslijed pada imuniteta, zbog alergije, oštečenja, hormonskih neravnoteža, parazita i dr. Posljedica je duboka ili površinska upala kože.

KIRURGIJA

Hirurgija

Uz rutinske zahvate npr. sterilizacije i korekcije stečenih i prirođenih nedostataka vršimo i druge sanacije na mekim tkivima nastale zbog mehaničkih, termičkih i drugih oštečenja, operacije na vratu i glavi, operacije novonastalih tvorevina i drugih patoloških procesa na organima i tkivima.

 
These achievements are not surprising considering colin`s earliest beginnings https://proeditingproofreading.com.

1