O nama

Pet Vet Tuzla je privatna veterinarska stanica osnovana 2014. godine i od tada ima konstantan rast i uspjeh. Više od šest godina poslovanja imamo jedan cilj – da vlasnicima kućnih ljubimaca obezbjedimo kompletnu uslugu na jednom mjestu.

Kontakt

Copyright © 2021 PET VET d.o.o. Tuzla

//O nama//

Privatna
veterinarska stanica

Pet Vet Tuzla je privatna veterinarska stanica osnovana 2014. godine i od tada ima konstantan rast i uspjeh. Više od 6 godina poslovanja imamo jedan cilj – da vlasnicima kućnih ljubimaca obezbjedimo kompletnu uslugu na jednom mjestu. Nadamo se da ćemo uspjeti da ispunimo sve vaše potrebe na obostrano zadovoljstvo!

//Galerija//

Galerija fotografija

%

Tehnička opremljenost

Savremena oprema

%

Kadrovska spremnost

Mladost i stručnost

//Naši resursi//

Opremljenost

Nabavkom odgovarajućih dijagnostičkih sredstava za stanicu, odnosno opreme dajemo sve od sebe da zadovoljimo gore postavljen cilj. Savremen način liječenja koji obezbjeđuje kontinuirana edukacija postavlja dobre uslove za rješavanje problema u najkraćem mogućem roku.

Awesome Image

Veterinarska stanica je dobro kadrovski koncipirana, tako da čini spoj mladosti i iskustva, a cilj nam je zadovoljiti sve naše klijente, kako one koji posjeduju kućne ljubimce, tako i naše farmere širom grada Tuzle.

6

godina poslovanja

2

poslovnice

100

zadovoljnih klijenata

1000

pregleda
//Kontakt//

Kontaktirajte nas