O nama

Pet Vet Tuzla je privatna veterinarska stanica osnovana 2014. godine i od tada ima konstantan rast i uspjeh. Više od šest godina poslovanja imamo jedan cilj – da vlasnicima kućnih ljubimaca obezbjedimo kompletnu uslugu na jednom mjestu.

Kontakt

Copyright © 2021 PET VET d.o.o. Tuzla

62,00 KM

Royal Canin Mini Adult kompletna hrana za pse je hranjiva potpuna hrana za pse formulirana sa sustavom za kontrolu težine kako bi se održala idealna težina malih pasa pasmina, pomažuci da vaš pas bude zdrav.

Opis

Napravljena od visokokvalitetnih sastojaka, ukljucujuci vitamine i minerale, Royal Canin Mini Adult Komplet Dog Food sadrži: L-karnitin – pomaže metabolizmu tjelesne masti u energiju, dio sistema za upravljanje težinom tvrtke Royal Canin; Omega 3 i 6 masne kiseline – pomažu u održavanju zdrave kože i sjajne dlake; Kontrolirani fosfor – pomaže u održavanju bubrega vašeg psa; Vitamini C i E pomažu u jacanju imunološkog sistema vašeg psa i smanjenju rizika od bolesti srca.

Royal Canin Mini Adult kompletna hrana za pse ima poboljšani ukus, pogodan za pse s nemirnim apetitima. Pogodno za odrasle pse starije od 10 mjeseci, težine 1-10 kg.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Royal Canin Mini Breed Adult hrana za pse, 4kg”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *