O nama

Pet Vet Tuzla je privatna veterinarska stanica osnovana 2014. godine i od tada ima konstantan rast i uspjeh. Više od šest godina poslovanja imamo jedan cilj – da vlasnicima kućnih ljubimaca obezbjedimo kompletnu uslugu na jednom mjestu.

Kontakt

Copyright © 2021 PET VET d.o.o. Tuzla

2,00 KM

Opis

ROYAL CANIN® Mini Adult posebno je formuliran uzimajuci u obzir sve prehrambene potrebe vašeg odraslog mini psa. Hrana pogdna za sve male pse u dobi izmedu 10 mjeseci – 12 godina koji teže do 10 kg. Formulacija specificnih hranjivih sastojaka u ROYAL CANIN® Mini Adult pomaže u podršci probavnom zdravlju vašeg psa, kao i u održavanju dobre ravnoteže crijevne flore.

Pažljivo prilagodeni sadržaj energije u ROYAL CANIN® Mini Adult pomaže u održavanju idealne težine kod pasa malih pasmina poput vašeg.
Štoviše, ROYAL CANIN® Mini Adult takoder je obogacen hranjivim sastojcima koji pomažu u održavanju zdrave kože i dlake vašeg odraslog psa – poput Omega-3 masnih kiselina EPA i DHA.

Kako bi udovoljio individualnim željama svakog psa, ROYAL CANIN® Mini Adult dostupan je i kao suha hrana, s hrskavim i ukusnim drobljenjem. Ako razmišljate o mješovitom hranjenju, jednostavno slijedite naše smjernice za hranjenje kako biste osigurali da vaš pas dobije tocnu kolicinu mokre i suhe hrane za optimalnu korist.

Podržava probavno zdravlje i ravnotežu crijevne flore. Pomaže u održavanju idealne težine pasa malih pasmina. Sadrži hranjive sastojke koji pomažu u podršci zdravoj koži. Obogacen EPA-DHA.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Royal Canin Dog Mini Adult hrana za pse 85g”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *