O nama

Pet Vet Tuzla je privatna veterinarska stanica osnovana 2014. godine i od tada ima konstantan rast i uspjeh. Više od šest godina poslovanja imamo jedan cilj – da vlasnicima kućnih ljubimaca obezbjedimo kompletnu uslugu na jednom mjestu.

Kontakt

Copyright © 2021 PET VET d.o.o. Tuzla

Vakcinacija i obilježavanje

Obilježavanje mikročipom, izdavanje pasoša, uzimanje krvi i ispitivanje, priprema dokumenata za put, vakcinacija protiv bjesnila i drugih zaraznih bolesti – dehelmentizacija pasa i mačaka, brzi testovi virusnih oboljenja pasa i mačaka, koprološki pregledi.

od rrivle

Laboratorija

Kompletna hematološka i biohemijska dijagnostika, pregled krvnih razmaza.

od rrivle

Dermatologija

Oboljenja kože (alergije, primarne i sekundarne infekcije bakterijama i gljivicama) i ušiju.

od rrivle

Internistička dijagnostika

Gastroenterologije, urologije, pulmologije, hematologije i onkologije, neurologije, kardiologije, terapije trovanja pasa i mačaka, pregledi i terapije za uho, grlo i nos, porodiljstvo i akušerstvo, pravilna ishrana i metabolički poremećaji.

od rrivle

Stomatološke intervencije

Uklanjanje kamenca ultrazvučnim aparatom , ekstrakcija mliječnih i stalnih zuba, terapija stomatitisa.

od rrivle

Porodiljstvo

Određivanje plodnih dana, porođaj, carski rez, sterilizacija – ovariohisterektomija kuja i mačaka, kastracija pasa i mačora.

od rrivle

Preventiva, njega rast i razvoj

Tretmani protiv ektoparazita (buhe, krpelji, šugarac), prevencija i liječenje SRČANOG CRVA, tretmani protiv endoparazita (gliste), savjeti u vezi ishrane, ponašanja i njege.

od rrivle

Medicinska hrana i preparati

Obezbjedite svom ljubimcu kvalitetnu SUPERPREMIUM terapijsku hranu.

od rrivle