O nama

Pet Vet Tuzla je privatna veterinarska stanica osnovana 2014. godine i od tada ima konstantan rast i uspjeh. Više od šest godina poslovanja imamo jedan cilj – da vlasnicima kućnih ljubimaca obezbjedimo kompletnu uslugu na jednom mjestu.

Kontakt

Copyright © 2021 PET VET d.o.o. Tuzla

28,00 KM

Opis

Royal Canin RW CANINE HYPOALLERGENIC SMALL 1 KG su dijetni kroketi za odrasle, alergicne ili netolerantne pse, s težinom od manje od 10 kg.

Stoga su vrlo probavljivi i ukusni. Osim toga, podržavaju upravljanje dermatološkim i / ili gastrointestinalnim poremecajima alergijskog podrijetla. Nadalje, hrana je bez glutena i laktoze. Zapravo, u slucaju sumnje na alergiju ili intoleranciju na hranu, potrebno je posavjetovati se s lijecnikom veterinarkom kako bi se prehrana psa brzo prilagodila. Dakle, specificnu prehranu u tim slucajevima treba nastaviti tijekom života životinje. Zapravo, ova hrana nema kontraindikacije i cjelovita je i uravnotežena prehrana koja se može primjenjivati kao jedina hrana dugi niz godina.

Sastav: riža, soja, životinjske masti, hidrolizirana jetra peradi, pulpa repe, sojino ulje, voce-oligosaharidi, riblje ulje, taurin, boražino ulje, L-tirozin, ekstrakt kalendule.