O nama

Pet Vet Tuzla je privatna veterinarska stanica osnovana 2014. godine i od tada ima konstantan rast i uspjeh. Više od šest godina poslovanja imamo jedan cilj – da vlasnicima kućnih ljubimaca obezbjedimo kompletnu uslugu na jednom mjestu.

Kontakt

Copyright © 2021 PET VET d.o.o. Tuzla

40,00 KM

Opis

CONNECTEN je koncipiran da iskoristi uticaj Glukozamina u održavanju zdravih zglobova i vezivnog tkiva za pse svih uzrasta i veličina, posebno velikih pasa. Glukozamin pomaže formiranje i regeneraciju hrskavica zglobova i povećava mobilnost i aktivnost pasa. Kondroitin štiti hrskavice, daje im elastičnost, podmazuje zglobove i deluje antiflamatorno (smanjuje bol i otok). MSM pomaže jačanje vezivnog tkiva zglobova. MSM je prirodan bioraspoloživ izvor sumpora koji je od suštinske važnosti za formiranje hrskavica. MSM deluje sinergijski i utiče na bolju ugradnju glukozamina i kondroitina. MSM takođe deluje antiflamatorno. Hialuronska kiselina obezbeđuje održavanje viskoziteta zglobne tečnosti. Vitamin C je moćan antioksidant, važan za formiranje kostiju i hrskavica. Vitamin E je takođe moćan antioksidant, ima zaštitnu ulogu ćelija od štetnog delovanja „slobodnih radikala“. Mangan, Bakar i Cink su značajni u biohemijskim procesima formiranja hrskavica.

CONNECTEN se pored preventivne primene posebno preporučuje kod akutnih i hroničnih bolesti zglobova, kod upala, slabosti i degeneracije tetiva i vezivnog tkiva kao i kod ukočenosti zglobova (spondiloze i artroze).

SASTAV:
Glukozamin sulfat 350 mg
Hondroitin sulfat 100 mg
Metilsulfonimetan (MSM) 50 mg
Vitamin C ascorbic acid 50 mg
Vitamin E dl-alpha-tocopherylacetate 10 mg
Metionin 10 mg
Hialuronska kiselina 5 mg
Cink (Zn) 5 mg
Mangan (Mn) 2.5 mg
Bakar (Cu) 0.4 mg

UPUTE ZA UPOTREBU:Za postizanje najboljih rezultata CONNECTEN koristiti 4-6 nedelja, po potrebi nastaviti.

Redovna, dnevna preporučena doza: 1/2 tablete na 10 kg telesne težine psa, dva puta dnevno uz obrok.

Pojačana-terapeutska, dnevna preporučena doza: (prve dve (2) nedelje) 1 tableta na 10 kg telesne težine psa, dva puta dnevno uz obrok.