O nama

Pet Vet Tuzla je privatna veterinarska stanica osnovana 2014. godine i od tada ima konstantan rast i uspjeh. Više od šest godina poslovanja imamo jedan cilj – da vlasnicima kućnih ljubimaca obezbjedimo kompletnu uslugu na jednom mjestu.

Kontakt

Copyright © 2021 PET VET d.o.o. Tuzla

38,00 KM

Opis

ROYAL CANIN Fit 32 pogodan je za odrasle mačke između 1-7 godina, posebno je dizajniran da udovolji svim prehrambenim zahtjevima vaše mačke za podršku i održavanje zdrave kondicije u kojoj je vaša mačka trenutno.
ROYAL CANIN Fit 32 ima optimalan profil hranjivih sastojaka koji sadrži pravi nivo korisnih hranjivih sastojaka koji pomažu u održavanju i održavanju dobrog zdravlja vaše odrasle mačke. Šta više, ROYAL CANIN? Fit 32 je formuliran s ravnotežom korisnih hranjivih sastojaka: poput raznih vitamina i minerala za pomoć u održavanju zdravog mokraćnog sistema za odrasle mačke poput vaše.

Zahvaljujući uključivanju specifičnih dijetalnih vlakana, ROYAL CANIN? Fit 32 takođe pomaže da mačku oslobodite dlake i krzna koje je možda progutala. To u konačnici znači da se pojava dlačica znatno smanjuje.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Royal Canin / Regular Fit 32 hrana za mačke 2kg”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *