O nama

Pet Vet Tuzla je privatna veterinarska stanica osnovana 2014. godine i od tada ima konstantan rast i uspjeh. Više od šest godina poslovanja imamo jedan cilj – da vlasnicima kućnih ljubimaca obezbjedimo kompletnu uslugu na jednom mjestu.

Kontakt

Copyright © 2021 PET VET d.o.o. Tuzla

52,50 KM

Opis

Francuski buldozi poznati su po svojoj ljubavi, razigranoj prirodi. Oni su cvrsta, mišicava pasmina za koju se kaže da je izvrsna s djecom i vjernim pratiocem. Francuski buldozi cesto se nazivaju “idealnim snopom mišica i šarma”! Francuski buldozi imaju kratku, široku njušku i njihova podlaktica je duboka i okrenuta prema gore.

Royal Canin Francuski buldog je cjelovita i uravnotežena formula posebno dizajnirana za vašeg odraslog francuskog buldoga.

Znacajke i prednosti
Francuski buldozi su mala mišicna pasmina; kako bi održala idealnu mišicnu masu, formula sadrži specifican sadržaj proteina i ukljucivanje L-karnitina
Buduci da je takva cvrsta pasmina, podrška za kosti i zglobove je važna i kao takva, ova formula je obogacena glukozaminom, hondroitinom i omega 3 masnim kiselinama (EPA i DHA) iz ribljeg ulja.
Buduci da sadrži visoko probavljive hranjive tvari i specificne prebiotike, vaš ce Frenchie apsorbirati više hranjivih tvari u crijevima, proizvodeci manje nadutosti i manje i manje smrdljivih stolica.
Posebno oblikovana kukuljica koja odgovara francuskoj jedinstvenoj celjusti, s premazom natrijevim polifosfatom pomaže u poticanju žvakanja i smanjuje formiranje zubnog kamenca na zubima.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Royal Canin French Bulldog Adult hrana za pse 3kg”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *