O nama

Pet Vet Tuzla je privatna veterinarska stanica osnovana 2014. godine i od tada ima konstantan rast i uspjeh. Više od šest godina poslovanja imamo jedan cilj – da vlasnicima kućnih ljubimaca obezbjedimo kompletnu uslugu na jednom mjestu.

Kontakt

Copyright © 2021 PET VET d.o.o. Tuzla

52,50 KM

Opis

Francuski buldozi poznati su po svojoj ljubavi, razigranoj prirodi. Oni su cvrsta, mišicava pasmina za koju se kaže da je izvrsna s djecom i vjernim pratiocem. Francuski buldozi cesto se nazivaju “idealnim snopom mišica i šarma”! Francuski buldozi imaju kratku, široku njušku i njihova podlaktica je duboka i okrenuta prema gore.

Royal Canin Francuski buldog je cjelovita i uravnotežena formula posebno dizajnirana za vašeg odraslog francuskog buldoga.

Znacajke i prednosti
Francuski buldozi su mala mišicna pasmina; kako bi održala idealnu mišicnu masu, formula sadrži specifican sadržaj proteina i ukljucivanje L-karnitina
Buduci da je takva cvrsta pasmina, podrška za kosti i zglobove je važna i kao takva, ova formula je obogacena glukozaminom, hondroitinom i omega 3 masnim kiselinama (EPA i DHA) iz ribljeg ulja.
Buduci da sadrži visoko probavljive hranjive tvari i specificne prebiotike, vaš ce Frenchie apsorbirati više hranjivih tvari u crijevima, proizvodeci manje nadutosti i manje i manje smrdljivih stolica.
Posebno oblikovana kukuljica koja odgovara francuskoj jedinstvenoj celjusti, s premazom natrijevim polifosfatom pomaže u poticanju žvakanja i smanjuje formiranje zubnog kamenca na zubima.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Royal Canin French Bulldog Adult hrana za pse 3kg”

Vaša email adresa neće biti objavljivana.