O nama

Pet Vet Tuzla je privatna veterinarska stanica osnovana 2014. godine i od tada ima konstantan rast i uspjeh. Više od šest godina poslovanja imamo jedan cilj – da vlasnicima kućnih ljubimaca obezbjedimo kompletnu uslugu na jednom mjestu.

Kontakt

Copyright © 2021 PET VET d.o.o. Tuzla

198,00 KM

Opis

Royal Canin Mobility C2P+ je potpuna hrana za odrasle pse s osjetljivim zglobovima, smanjenim kalorijskim vrijednostima, s funkcionalnim sastojcima za poboljšanje zdravlja zglobova.

Utjecaji na bolest zglobova kod pasa imaju razlicite uzroke: pri pogrešnoj prehrani velikih pasa za vrijeme rasta dolazi do ozbiljnih poremecaja rasta koji se mogu ocitovati u obliku bolesti zglobova. Cak i starosno trošenje zglobova je cest izvor problema. Dodatni rizici ukljucuju pretilost, prethodne ozljede zglobova, fizicka preopterecenja i genetsku predispoziciju.

Royal Canin Veterinary Diet Dog – Mobility C2P+ je potpuna hrana prilagodena potrebama pasa do 100 kg. Ova hrana sadrži kurkumu, hidrolizirani kolagen i polifenole iz zelenog caja, koji imaju pozitivno djelovanje na rad zglobova. Pritom se posebno štiti hrskavica zglobova i smanjuje se ostali simptomi oboljenja zglobova. Da bi se sprjecilo dodatno dobivanje na težini, hrana sadrži umjerene energetske vrijednosti.