O nama

Pet Vet Tuzla je privatna veterinarska stanica osnovana 2014. godine i od tada ima konstantan rast i uspjeh. Više od šest godina poslovanja imamo jedan cilj – da vlasnicima kućnih ljubimaca obezbjedimo kompletnu uslugu na jednom mjestu.

Kontakt

Copyright © 2021 PET VET d.o.o. Tuzla

112,00 KM

Opis

Royal Canin Veterinarski gastrointestinalni Low Fat je kompletna hrana za pse koja ublažava simptome povezane s hiperlipidemijom. Prikladan za pse koji pate od akutnog i kronicnog pankreatitisa, egzokrine pankreasne insuficijencije, limfangiektazije, eksudativne enteropatije, bakterijskog rasta u tankom crijevu i kronicne ili akutne proljeva, kao i hiperlipidemije, LF sadrži jedinstvenu mješavinu hranjivih tvari koja doprinosi optimalnom probavnom zdravlju i pomoci Vaš ljubimac kontrolira metabolizam lipida u njihovom sustavu.

Obogacen esencijalnim masnim kiselinama, ovaj recept sadrži ogranicene razine vlakana i masti koje odgovaraju specificnim zahtjevima vašeg ljubimca. Štoviše, ekskluzivna antioksidativna formula tvrtke Royal Canin pomaže u negiranju štetnih ucinaka slobodnih radikala, doprinoseci ucinkovitijem imunološkom sustavu.

Preporucamo da prije pocetka prehrane zatražite mišljenje veterinara. Jednom zapoceti, psi s hiperlipidemijom trebali bi se hraniti Veterinarskim gastrointestinalnim niskim mastima LF u pocetnom razdoblju od dva mjeseca. Molimo vas da ne hranite pse u trudnoci ili laktaciji, ili štence Veterinarski gastrointestinalni Low Fat.