O nama

Pet Vet Tuzla je privatna veterinarska stanica osnovana 2014. godine i od tada ima konstantan rast i uspjeh. Više od šest godina poslovanja imamo jedan cilj – da vlasnicima kućnih ljubimaca obezbjedimo kompletnu uslugu na jednom mjestu.

Kontakt

Copyright © 2021 PET VET d.o.o. Tuzla

48,00 KM

Opis

Royal Canin Veterinar Gastro Intestinal Junior GIJ 29 je kompletna hrana za pse koji pomaže štencima pogodenim poremecajima crijevne apsorpcije. Bogata lako probavljivom energijom i povišenim razinama vitamina, minerala i elektrolita, formula Royal Gastro Intestinal Junior idealna je za štence s kronicnim ili akutnim proljevom, malapsorpcijom, maldigestijom, kolitisom ili bakterijskim rastom tankog crijeva.

Takoder pogodan za trudnice i dojilje, kao i za oporavak štenaca koji se oporavljaju nakon operacije, bolesti ili ozljede, Gastro Intestinal Junior je gusto napunjen energijom kako bi zadovoljio toplinske zahtjeve vašeg ljubimca u manjim, lakšim dijelovima. Napunjen hranjivim tvarima kako bi se održao zdrav crijevni trakt, mrvice se mogu omekšati vodom kako bi pomoglo vašem rastucem štencu dok se mijenjaju s mlijeka.

Preporucamo da prije pocetka prehrane zatražite mišljenje veterinara. Jednom zapoceti, psi s akutnom proljevom trebaju se hraniti hranom za pse Veterinar Gastro Intestinal Junior GIJ 29 u razdoblju od jednog do dva tjedna, dok se problem ne riješi. Molimo vas da ne hranite Veterinarski gastrointestinalni junior GIJ 29 psima s pankreatitisom, hiperlipidemijom, limfangiektazijom ili bilo kojim stanjem koje zahtijeva dijetu s niskim udjelom masti.