O nama

Pet Vet Tuzla je privatna veterinarska stanica osnovana 2014. godine i od tada ima konstantan rast i uspjeh. Više od šest godina poslovanja imamo jedan cilj – da vlasnicima kućnih ljubimaca obezbjedimo kompletnu uslugu na jednom mjestu.

Kontakt

Copyright © 2021 PET VET d.o.o. Tuzla

76,00 KM

Opis

Royal Canin Veterinary Anallergenic AN 18 je ukusna kompletna hrana za pse namijenjena uklanjanju uobicajenih izvora nepodnošenja hrane iz prehrane vašeg ljubimca. Stvoreni za pse koji pate od alergija na hranu ili upalne bolesti crijeva, posebno odabrani, procišceni ugljikohidrati i hidrolizirani proteini niske molekularne težine, koji se koriste kao sastojci, cine ovu hranu idealnom za upotrebu u pokusima eliminacije hrane.

Osmišljen sa specificnom namjerom uklanjanja alergena iz hrane u prehrani vaših kucnih ljubimaca, Anallergenic AN 18 obogacen je omega-6 masnim kiselinama koje njeguju i popravljaju kožu, stvarajuci barijeru protiv elemenata. Štoviše, svaki zalogaj pun je Royal Caninove patentirane antioksidacijske formule, koja se bori protiv štetnih ucinaka slobodnih radikala.

Preporucamo da zatražite mišljenje od veterinara prije pocetka ove prehrane, a nakon što je vaš pas poceo, snažno se preporucuje da se hrane samo Anallergenskom AN 18 tijekom 3 do 8 tjedana kako bi se omogucilo njegovo djelovanje. Ako se simptomi razjasne, s tom hranom možete ustrajati na neodredeno vrijeme. Anallergensku AN 18 nemojte hraniti štencima ili psima u trudnoci ili laktaciji.