O nama

Pet Vet Tuzla je privatna veterinarska stanica osnovana 2014. godine i od tada ima konstantan rast i uspjeh. Više od šest godina poslovanja imamo jedan cilj – da vlasnicima kućnih ljubimaca obezbjedimo kompletnu uslugu na jednom mjestu.

Kontakt

Copyright © 2021 PET VET d.o.o. Tuzla

2,80 KM

Opis

Visoka probavljivost. Podržava probavno zdravlje i ravnotežu crijevne flore.

– Prirodna obrana. Pomaže u podržavanju prirodne obrane antioksidativnim kompleksom i prebioticima.

– Omega 3: EPA – DHA. Obogacen omega-3 masnim kiselinama (EPA-DHA) za pomoc u održavanju zdrave kože.

Pogodan za pse u dobi izmedu 12 mjeseci i 10 godina koji teže izmedu 11-25 kg,ROYAL CANIN® Medium Adult posebno je formuliran uzimajuci u obzir sve prehrambene potrebe vašeg srednjeg odraslog psa.

ROYAL CANIN® Medium Adult podržava optimalno zdravlje probavnog sistema, kao i održavanje zdrave ravnoteže crijevne flore. Zahvaljujuci specificnom antioksidacijskom kompleksu i dodatnim prebioticima, ROYAL CANIN® Medium Adult pomaže u podršci i održavanju prirodne obrane vašeg psa. Štoviše, ROYAL CANIN® Medium Adult obogacen je EPA i DHA – ove Omega-3 masne kiseline doprinose održavanju zdrave kože i stanja dlake.

Kako bi udovoljio individualnim željama svakog psa, ROYAL CANIN® Medium Adult dostupan je i kao suha hrana, s hrskavim i ukusnim drobljenjem. Ako razmišljate o mješovitom hranjenju, jednostavno slijedite naše smjernice za hranjenje kako biste osigurali da vaš pas dobije tacnu kolicinu mokre i suhe hrane za optimalnu korist.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Royal Canin Dog Medium Adult hrana za pse 140g”

Vaša email adresa neće biti objavljivana.