O nama

Pet Vet Tuzla je privatna veterinarska stanica osnovana 2014. godine i od tada ima konstantan rast i uspjeh. Više od šest godina poslovanja imamo jedan cilj – da vlasnicima kućnih ljubimaca obezbjedimo kompletnu uslugu na jednom mjestu.

Kontakt

Copyright © 2021 PET VET d.o.o. Tuzla

2,80 KM

Opis

Visoka probavljivost. Podržava probavno zdravlje i ravnotežu crijevne flore.

– Prirodna obrana. Pomaže u podržavanju prirodne obrane antioksidativnim kompleksom i prebioticima.

– Omega 3: EPA – DHA. Obogacen omega-3 masnim kiselinama (EPA-DHA) za pomoc u održavanju zdrave kože.

Pogodan za pse u dobi izmedu 12 mjeseci i 10 godina koji teže izmedu 11-25 kg,ROYAL CANIN® Medium Adult posebno je formuliran uzimajuci u obzir sve prehrambene potrebe vašeg srednjeg odraslog psa.

ROYAL CANIN® Medium Adult podržava optimalno zdravlje probavnog sistema, kao i održavanje zdrave ravnoteže crijevne flore. Zahvaljujuci specificnom antioksidacijskom kompleksu i dodatnim prebioticima, ROYAL CANIN® Medium Adult pomaže u podršci i održavanju prirodne obrane vašeg psa. Štoviše, ROYAL CANIN® Medium Adult obogacen je EPA i DHA – ove Omega-3 masne kiseline doprinose održavanju zdrave kože i stanja dlake.

Kako bi udovoljio individualnim željama svakog psa, ROYAL CANIN® Medium Adult dostupan je i kao suha hrana, s hrskavim i ukusnim drobljenjem. Ako razmišljate o mješovitom hranjenju, jednostavno slijedite naše smjernice za hranjenje kako biste osigurali da vaš pas dobije tacnu kolicinu mokre i suhe hrane za optimalnu korist.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Royal Canin Dog Medium Adult hrana za pse 140g”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *