O nama

Pet Vet Tuzla je privatna veterinarska stanica osnovana 2014. godine i od tada ima konstantan rast i uspjeh. Više od šest godina poslovanja imamo jedan cilj – da vlasnicima kućnih ljubimaca obezbjedimo kompletnu uslugu na jednom mjestu.

Kontakt

Copyright © 2021 PET VET d.o.o. Tuzla

13,00 KM

Opis

SEMAVIT je idealan dodatak svoj hrani za pse, koji svojom formulom i izbalansiranom kombinacijom esencijalnih vitamina, minerala, mikro-elemenata i aminokiselina kako u svom medusobnom odnosu, tako i u odnosu na fiziološke potrebe pasa svih uzrasta, od štenaca do odraslih pasa, omogucujuci im zdrav rast i vitalnost. SEMAVIT psima podiže ukupnu otpornost na bolesti i infekcije, kompenzira nepravilnosti u ishrani, jaca zube i kosti, pridonosi sjajnoj i zdravoj dlaci, poboljšava metabolizam i performanse radnih i priplodnih pasa.

Posebno se preporuca pojacana doza u primjeni SEMAVITA i to: kod izuzetno fizicki aktivnih pasa (treninzi , utrke, lov ili bilo kakve druge povecane fizicke aktivnosti) i kod izloženosti pasa stresnim situacijama (transport, visoke vanjske temperature, oporavak od neke bolesti, infekcije, povrede, kirurške intervencije itd.), jer psi u takvim situacijama imaju povecanu potrebu za unosom esencijalnih nutrijenata.