O nama

Pet Vet Tuzla je privatna veterinarska stanica osnovana 2014. godine i od tada ima konstantan rast i uspjeh. Više od šest godina poslovanja imamo jedan cilj – da vlasnicima kućnih ljubimaca obezbjedimo kompletnu uslugu na jednom mjestu.

Kontakt

Copyright © 2021 PET VET d.o.o. Tuzla

66,00 KM

Opis

Za mačke s miješanim parazitskim napadima krpelja i buha, gastrointestinalnim nematodama ili srčanim crvima ili u opasnosti od njih.

Veterinarski lijek indiciran je isključivo kada istodobno želite liječiti napade krpelja, buha i jednu ili više naznačenih vrsta osjetljivih parazita.

Za liječenje zaraza buhama i krpeljima kod mačaka pružajući trenutno i trajno djelovanje insekticida protiv zaraza buhama (Ctenocephalides felis) i krpeljima (Ixodes ricinus) tijekom 12 sedmica.

Buhe i krpelji moraju se pridržavati domaćina i početi hraniti kako bi bili izloženi aktivnoj tvari.

Veterinarski lijek može se koristiti kao dio strategije za kontrolu alergijskog dermatitisa uzrokovanog ubodima buha (DAPP). 3

Za liječenje zaraza okruglim crijevnim crvima (L4, nezrele odrasle osobe i odrasli Toxocara cati) i ankilomijama (L4, nezrele odrasle osobe i odrasli Ancylostoma tubaeforme).

Za prevenciju tijekom 8 sedmica dirofilarioze (srčane gliste) koju proizvodi Dirofilaria immitis.

Cijena se odnosi na 1 ampulu.