O nama

Pet Vet Tuzla je privatna veterinarska stanica osnovana 2014. godine i od tada ima konstantan rast i uspjeh. Više od šest godina poslovanja imamo jedan cilj – da vlasnicima kućnih ljubimaca obezbjedimo kompletnu uslugu na jednom mjestu.

Kontakt

Copyright © 2021 PET VET d.o.o. Tuzla

26,00 KM

TropiClean Prirodni šampon protiv krpelja i buha sa maksimalnom snagom ubija krpelje, buhe i komarce pri kontaktu. Ova formula maksimalne snage odbija buhe i do 7 dana. Ova prirodna mješavina sadrži najjače prirodne sastojke za borbu protiv napasti, dodatno pojačana limunskom travom i uljem susama za dugotrajnije djelovanje. Ova prirodna formula je dovoljno sigurna da bi se koristila za rutinsko kupanje pasa, i za štenad stariju od 12 sedmica.

Opis

SASTAV: Ulje klinčića, ulje limunske trave, ulje cedrovine, ulje cimeta, ulje susama, natrij lauril sulfat (prirodno), voda, ksantan guma, kakao, glicerin.

UPUTE ZA UPOTREBU: Dobro protresti prije upotrebe. Ne koristiti na štenadima mlađim od 12 sedmica. Natopiti krzno psa temeljito vodom. Potom nanositi šampon prvo na područje glave pazeći da ne dolazi u kontakt sa očima, dalje nastaviti niz leđa duboko natapajući krzno do kože. Ostaviti šampon da djeluje 5-7 minuta te potpuno isprati i posušiti peškirom. Za maksimalnu efektivnost šampon koristite svako dvije sedmice.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “TropiClean MAXIMUM STRENGTH prirodni šampon protiv krpelja i buha 592ml”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *