O nama

Pet Vet Tuzla je privatna veterinarska stanica osnovana 2014. godine i od tada ima konstantan rast i uspjeh. Više od šest godina poslovanja imamo jedan cilj – da vlasnicima kućnih ljubimaca obezbjedimo kompletnu uslugu na jednom mjestu.

Kontakt

Copyright © 2021 PET VET d.o.o. Tuzla

23,00 KM

Opis

Dentalna njega je više od sjajnog osmjeha vašeg ljubimca – to je bitan aspekt cjelokupnog zdravlja vašeg ljubimca.

Činjenica je da 80% pasa i 70% mačaka počinju da pokazuju znakove dentalne bolesti do 3 godine života. Sa dodavanjem Fresh Breath tekučine u vodu za piće vašeg ljubimca štitite vašeg ljubimca od svakodnevnog nastanka plaka te spriječavate nastanak kamenca bez invazivnih metoda jednostavno tako što će vaš ljubimac piti vodu iz svoje zdjele. Jednostavno za koristiti za vas i vašeg ljubimca – bez četkanja zuba.

SASTAV:Pročišćena voda, glicerin, sodium benzoat, limunska kiselina, cink citrat (.01g/10ml), ekstrakt zelenog čaja, sodium hexametafosfat (prirodni mineral), (.005g/10ml), hlorofil

UPUTE ZA UPOTREBU: Protresti dobro prije upotrebe. Jednostavno dodati jednu supenu kašiku u vodu za piće vašeg ljubimca svaki put kada sipate novu vodu. Za štenad stariju od 12 sedmica.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “TropiClean Fresh Breath za štenad 473ml”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *