O nama

Pet Vet Tuzla je privatna veterinarska stanica osnovana 2014. godine i od tada ima konstantan rast i uspjeh. Više od šest godina poslovanja imamo jedan cilj – da vlasnicima kućnih ljubimaca obezbjedimo kompletnu uslugu na jednom mjestu.

Kontakt

Copyright © 2021 PET VET d.o.o. Tuzla

28,90 KM

Opis

Receptura Taste of the Wild Pine Forest se oslanja na prirodne prehrambene potrebe Vašeg psa i sadrži visoki udio divljaci i srnetine. Tako ima snažan okus, visoko prihvacanje i opskrbljuje organizam s kvalitetnim aminokiselinama i energijom, koji su potrebni Vašem psu za aktivan i vitalan život. Umjesto žitarica pri proizvodnji se koriste mahunarke bogate ugljikohidratima i bjelancevinama, kao slanutak ili leca. Tako je ova visokokvalitetna hrana bez glutena i posebno je dobro probavljiva.
Uravnotežena mješavina povrca, voca i biljnih vlakana brine za uravnoteženu opskrbu hranjivim tvarima. Sadržani prebiotici stabiliziraju ravnotežu crijeva i pritom pozitivno djeluju na zdravu probavu. Visoki udio prirodnih antioksidansa nudi zaštitu stanica i jaca organizam protiv napada slobodnih radikala. Uz to kompleks nezasicenih masnih kiselina iz morske ribe potpomaže zdravlje kože i krzna. Taste of the Wild Appalachian Valley se proizvodi s posebno procišcenom vodom, koja garantira najvišu higijenu i sigurnost. Prirodna, uravnotežena premium hrana, s kojom cete razmaziti Vašeg malog psa i cjelokupno zadovoljiti!

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Taste of the Wild / Pine Forest sa mesom divljači i srnetina, 2kg”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *