O nama

Pet Vet Tuzla je privatna veterinarska stanica osnovana 2014. godine i od tada ima konstantan rast i uspjeh. Više od šest godina poslovanja imamo jedan cilj – da vlasnicima kućnih ljubimaca obezbjedimo kompletnu uslugu na jednom mjestu.

Kontakt

Copyright © 2021 PET VET d.o.o. Tuzla

32,00 KM

Opis

Ukusna receptura od pastrve i dimljenog lososa. Ovi odabrani sastojci se sastoje od lako probavljivih proteina i masnoća i koriste se kao optimalni izvor energije.
Taste of the Wild hrana je suha hrana bez dodatka žitarica za Vašu mačku. Ona pruža optimalnu prehranu za svaku životnu dob.
Ukusna divljač i dimljeni losos – ovi odabrani sastojci se sastoje se od lako probavljivih proteina i masnoća i koriste se kao optimalni izvor energije.
Sastojci koji olakšavaju probavu – osušeni korijeni cikorije i ekstrakti yucce schidigere održavaju zdravu ravnotežu crijevne flore, potiču imunološki sistem i jačaju otpornost.
Prirodni antioksidansi – svježe voće i povrće daju prirodne antioksidanse i imaju visoki udio cinka, vitamina E i selena.
Omega masne kiseline – omega-3 i omega-6 masne kiseline nadopunjuju i pomažu održati zdravu kožu i sjajno krzno.
Borovnice i maline – bobice su bogate fitonutrijentima s antioksidansima, štite stanice.
Mineralne tvari – vrijedni minerali i elementi u tragovima u prirodnom, organskom obliku za bolju biološku raspoloživost.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Taste of the Wild / Canyon River Feline® PASTRMKA & LOSOS 2kg”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *