O nama

Pet Vet Tuzla je privatna veterinarska stanica osnovana 2014. godine i od tada ima konstantan rast i uspjeh. Više od šest godina poslovanja imamo jedan cilj – da vlasnicima kućnih ljubimaca obezbjedimo kompletnu uslugu na jednom mjestu.

Kontakt

Copyright © 2021 PET VET d.o.o. Tuzla

8,00 KM

Opis

Sera ImmunPro Mini Nature hrana je za rast svih ukrasnih riba do 4 cm (1,6 in.). Probiotici se na hranu nanose posebno nježnim postupkom i stabiliziraju crijevnu floru ukrasnih riba. Osiguravaju smanjeno onecišcenje vode zbog ucinkovitijeg korištenja hrane. Zbog visokog postotka bjelancevina više od 50%, dodavanja probiotika i drugih funkcionalnih sastojaka poput MOS-a, hematokoka (bogatog prirodnim astaksanthenom) i spiruline, hrana osigurava brz rast, snažan razvoj i sjajnu obojenost ribe.

ImmunPro Mini je još jedan revolucionarni inovativni uspjeh tvrtke sera u asortimanu ukrasne hrane za ribu. Ova izvrsna ukrasna hrana za ribe po prvi puta sadrži stabilizator crijevne flore Bacillus subtilis, koji je odobren za ukrasnu ribu, a EFSA (Europsko tijelo za sigurnost hrane) izricito ga preporučuje za upotrebu u ukrasnoj hrani za ribu, poboljšati rast i korištenje hrane.

Optimizirana upotrebljivost hrane trajno podržava brzi i uravnoteženi razvoj kao i zdravlje ribe. Ojacane životinje znatno rjeđe obolijevaju. Uz to, znacajno se smanjuje onecišćenje vode česticama druge faze.

Zbog karakteristika koje podržavaju rast, izvrsno je pogodna za uzgoj ukrasnih riba.