O nama

Pet Vet Tuzla je privatna veterinarska stanica osnovana 2014. godine i od tada ima konstantan rast i uspjeh. Više od šest godina poslovanja imamo jedan cilj – da vlasnicima kućnih ljubimaca obezbjedimo kompletnu uslugu na jednom mjestu.

Kontakt

Copyright © 2021 PET VET d.o.o. Tuzla

17,00 KM

Opis

Sera ImmunPro je hrana za sve ukrasne ribe koja se polako spušta 4 cm. Probiotici se primjenjuju na hranu posebno nježno i stabilizira crijevnu floru ukrasnih riba. Uslijed
na visok postotak proteina od više od 50%, dodatak probiotika i druge funkcionalne sastojke kao što su MOS, Haematococcus i Spirulina. Uzgojna hrana osigurava brzi rast, snažan razvoj i sjajnu boju ribe.

ImmunPro je još jedan revolucionarni inovacijski uspjeh namirnica za ukrasne ribe. Ova izvrsna hrana za ukrasne ribe prvi put sadrži stabilizator crijevne flore Bacillus subtilis, koji je odobren za ukrasne ribe od 2016 EFSA (Europsko tijelo za sigurnost hrane) za uporabu u hrani od ukrasnih riba, kako bi se poboljšao rast i korištenje hrane. Optimizirana upotrebljivost hrane trajno podupire brz, ravnomjeran razvoj i zdravlje ribe.

Ojacane životinje znatno rjeđe obolijevaju.