O nama

Pet Vet Tuzla je privatna veterinarska stanica osnovana 2014. godine i od tada ima konstantan rast i uspjeh. Više od šest godina poslovanja imamo jedan cilj – da vlasnicima kućnih ljubimaca obezbjedimo kompletnu uslugu na jednom mjestu.

Kontakt

Copyright © 2021 PET VET d.o.o. Tuzla

13,00 KM

Opis

Sera Bio Nitrivec je preparat koji u sebi sadrži na milione dobrih bakterija koje razlažu štetne materije i gasove unutar vašeg akvarijuma. Koristi se u slučajevima prvog formiranja akvarijuma gdje u kombinaciji sa Aquatan-om dozvoljava naseljavanje akvarijuma nakon 24 sata. Takodjer se može koristiti kod velikih promjena vode (preko pola akvarijuma) kao pomoć vašem filteru da što prije se vrati u optimalno stanje.

UPUTE ZA UPOTREBU: Korisitite čep od bočice kao mjeru. Protresti dobro prije upotrebe! Privremena bijela zamućenost vode je indikacija da preparat radi. U zavisnosti od nivoa zagađenosti zamućenost bi se trebala riješiti za 4-24 sata, i voda bi trebala postati kristalno čista. U slučaju novo formiranog akvarijuma, velikih promjena vode, novo dodanih ribica, čišćenja filtera i nakon tretmana protiv bolesti dodati 10ml Bio-Nitrivec-a na svakih 25l akvarijumske vode. Pun čep do vrha je 10ml.