O nama

Pet Vet Tuzla je privatna veterinarska stanica osnovana 2014. godine i od tada ima konstantan rast i uspjeh. Više od šest godina poslovanja imamo jedan cilj – da vlasnicima kućnih ljubimaca obezbjedimo kompletnu uslugu na jednom mjestu.

Kontakt

Copyright © 2021 PET VET d.o.o. Tuzla

6,20 KM

Opis

Ekskluzivna hrana “Premium Food” temelji se samo na prirodnim sastojcima. Recept ove savršeno uravnotežene mješavine razvijen je za zečeve tako da pružaju izuzetno ukusnu hranu, koja u isto vrijeme pruža sve potrebne sastojke za potporu zdravlju i pravilnom funkcioniranju ovih slatkih životinja.

Vrhunska hrana za zeca sadrži lucernu i mrkvu. Lucerna sadrži mnogo proteina, kalcija i vlakana, koji igra ključnu ulogu u funkcioniranju probavnog trakta, osobito kod kunića. Značajna količina metionina i cistina u proteinu lucerke povoljno utječe na formiranje novog sloja. Lucerna sadrži mnogo beta-karotena, hlorofila i vitamina, uglavnom A i K.

Mrkva štiti imunološki sistem, ima antibakterijska svojstva i podupire rad probavnog trakta. To je bogat izvor karotena – provitamina za vitamin A, potrebnog za vid. Zahvaljujući sadržaju vitamina, proteina, kalcija, hranjivih tvari, pektina, regulira važne životne procese.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Nestor premium hrana za zečeve”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *