O nama

Pet Vet Tuzla je privatna veterinarska stanica osnovana 2014. godine i od tada ima konstantan rast i uspjeh. Više od šest godina poslovanja imamo jedan cilj – da vlasnicima kućnih ljubimaca obezbjedimo kompletnu uslugu na jednom mjestu.

Kontakt

Copyright © 2021 PET VET d.o.o. Tuzla

12,00 KM

Opis

Dodaci za pse i mačke VetExpert za pokretljivost zglobova 30 kapsula

Preparat za potporu imunitetu kod pasa i mačaka. Jedinstvena kapsula Twist Off jamči visok ukus i jednostavnost primjene. Preparat za potporu imunitetu kod pasa i mačaka. Imunološki sistem može se koristiti kod pasa i mačaka izloženih stresu, kojima prijeti zaraza ili oboljevanje od virusnih ili bakterijskih bolesti i kod gravidnih kuja kako bi se stimulirao imunitet koji se prenosi na potomstvo.

Korištenje:
1 kapsula do 15 kg
2 kapsule preko 15 kg tjelesne težine / dan.
Kapsula Twist Off jamči visoku ukusnost i lakoću primjene, jer se može koristiti na dva načina: poslužite je kao cjelovitu poslasticu (kapsula je jestiva) ili istisnite sadržaj kapsule u usta ili na šapu da životinja poliže.

SASTOJCI : Kvasac (beta-glukan), HMB (kalcijeva sol 3-hidroksi-3-metilmaslačne kiseline), ekstrakt iz lišća Echinacea purpurea. TEHNOLOŠKI DODACI: sojino ulje, suncokretovo ulje, glicerol monostearat, sojin lecitin, silicijev dioksid.