O nama

Pet Vet Tuzla je privatna veterinarska stanica osnovana 2014. godine i od tada ima konstantan rast i uspjeh. Više od šest godina poslovanja imamo jedan cilj – da vlasnicima kućnih ljubimaca obezbjedimo kompletnu uslugu na jednom mjestu.

Kontakt

Copyright © 2021 PET VET d.o.o. Tuzla

9,50 KM

Opis

Idealno za upotrebu prije vatrometa, posjeta uzgajivacnicama ili tijekom putovanja. Ucinkovito smanjuje problematicno ponašanje koje proizlazi iz stresnih situacija kod pasa svih pasmina, velicina i dobi. Korištenje valerijane i lavande koje se cesto koriste u ljudskom zdravstvu.

Psi se osjecaju smireno, smireno i opušteno, smanjujuci potencijalno destruktivno problematicno ponašanje. Kada su psi sigurniji u svom okruženju, oni su opušteniji što ih cini boljim kucnim pratiteljima. Održavanje pasa mirnim pomoci ce sprijeciti pretjerano lajanje, žvakanje, neodgovarajuce mokrenje i može biti neophodno kod pasa koji pate od tjeskobe zbog razdvajanja.

Jednom postavljen, Valerian ce odmah otpustiti, a pas ce se poceti opuštati u roku od otprilike jednog sata.

Kako koristiti:

Pricvrstite ovratnik osiguravajuci udobno postavljanje tako da se dva prsta mogu umetnuti izmedu ovratnika i vrata.
Ako je postavljen na psa u razvoju, sjetite se redovito opuštati ogrlicu.
Odrežite višak ovratnika i odložite u kucno smece.
Da bi ogrlica ostala ucinkovita, važno je da ostane uz kožu i da je ne prekriva nijedna druga ogrlica koju pas možda nosi.
Nemojte otvarati vrecicu dok niste spremni za upotrebu ovratnika.
Ako psa želite oprati šamponom, najbolje je ukloniti ogrlicu i zamijeniti kad je pas suh.

Velicina: 65 cm (traje do 6 sedmica)